UA-75944239-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

IPMS Regio Flevoland1/24 Tamiya Porsche 911 GT2

Bouwavonden 2019

14 juni

28 juni

12 juli Laatste bouwavond voor de zomervakantie

23 augustus ( onder voorbehoud )

6 september

20 september

4 oktober

18 oktober

1 november

15 november

29 november

13 december

27 december

* vakanties en feestdagen onder voorbehoud !

Welkom op de site van Lekker Blijven Plakken.

Met onze site proberen wij u als bezoeker van de nodige tips en truks te voorzien om onze gezamelijke hobby nog leuker te maken en/of u wellicht tot het bouwen van een model te verleiden.

Ons motto is: "Niets moet en bijna alles mag."

Kritiek mag natuurlijk altijd geleverd worden, als het de betreffende modelbouwer helpt om zijn of haar bouwkunsten te verbeteren. De modelbouwers binnen onze club zijn heel divers m.b.t. bouwkunsten en leeftijd. Zo zien wij op onze twee wekelijkse bouwavonden, in Buurtcentrum 'De Joon' aan de Waddenlaan 1 te Lelystad, allerlei “soorten” modelbouwers aan de bouwtafel aanschuiven, van tieners, (herintredende) huisvaders, tot senioren. Niet te vergeten dat wij ook dames in ons midden hebben die niet onverdienstelijk aan het modelbouwen zijn.

Naast de gemoedelijke huis, tuin en keuken bouwer hebben wij ook een aantal kunstenaars onder ons welke ook op de diverse modelbouw wedstrijden in de prijzen vallen met hun pronkstukken. Deze groep modelbouwers inspireert velen om hier en daar een nieuwe techniek te leren en wellicht toe te passen.

Belangrijk voor ons is de lol in onze hobby, de gezelligheid en ongedwongenheid met elkaar.

 

Dus..............lekker blijven plakken!

 

 

Hieronder een kleine impressie van onze bouwavonden.