UA-75944239-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

IPMS Regio Flevoland1/24 Tamiya Porsche 911 GT2

Bouwavonden 2019

14 juni

28 juni

12 juli Laatste bouwavond voor de zomervakantie

23 augustus ( onder voorbehoud )

6 september

20 september

4 oktober

18 oktober

1 november

15 november

29 november

13 december

27 december

* vakanties en feestdagen onder voorbehoud !

De Trukendoos

 

Vaak horen wij van geïnteresseerden in onze hobby en nieuwe modelbouwers "dat kan ik niet"

Kent u het spreekwoord "alles is te leren"............dit geldt ook in de modelbouw. De vraag is alleen hoever je wilt gaan.

 

In onze Trukendoos vind u handige tips en technieken die u kunnen helpen om uw modelbouwkunsten te verbeteren. Elk model is een leerproces en in elk "perfect" model zit wel een vaudtje. 

Ook elke prijsbekroonde modelbouwer met tig jaren ervaring heeft modellen die nooit het daglicht van een wedstrijd zien omdat er een "leermoment" in zit.

Laat u niet van de wijs brengen en probeer gewoon een keer een van onze tips. In het ergste geval lukt het niet maar dan heb je wel wat geleerd waardoor het een volgende keer wel lukt.

Vaak kun je foto's en filmpjes bekijken tot je een ons weegt. Meestal is het "live" zien van een modelbouwer in actie de beste leerschool.

Dus hierbij TIP 1: kom eens langs op een van onze bouwavonden.

Tip 2:

Rubber banden.

Nagenoeg bij elk model met rubber banden zie je een naad op het loopvlak. Deze zie je niet op een echte band dus dat willen we in het klein ook niet zien....toch? De oplossing is simpel. Het loopvlak van de band opschuren met schuurpapier of een schuurblokje. Dit mag best wat grof schuurpapier zijn. Ook de zijkanten niet vergeten om even mee te schuren. Hierdoor krijgt de band een gebruikte look. Let wel op dat je eventuele logo's niet weg schuurt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer tips vind u op de pagina's Modelbouwtips en Video instructies.